新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告

[银行] Standard Charted Bonus$aver Current Account 1.88% + $500 Spend Credit C

It's good to get an unbelievably high interest rate on your savings.

Introducing Bonus$aver – the only current account that offers an amazing
1.88% p.a.* from your first dollar up to a balance of S$25,000, with no monthly fee and no lock-in period.

Any type of MasterCard retail spend charged to your Bonus$aver World MasterCard credit and/or debit cards(s) will count towards the minimum spend requirement of S$500 – from daily groceries shopping, spend on petrol and dining to utility bill payments.

各位大虾,这个如何啊?有开的吗?真的吗?

小狮租房
这个我开了。不过不是为了利息,而是为了80 cashback. :)

feng123 发表于 28-5-2012 15:48
这个我开了。不过不是为了利息,而是为了80 cashback.

me too

还有个渣打的户口可以拿100块的。

这个是活期存款户头吗,上限是$25000?
还是户头加一个信用卡,不申请信用卡可以吗

咋怎么看都不像真的。很容易达到的条件。

已经有信用卡的还能办吗?

我办了,主要是为了签那个储蓄计划拿iPad 3

丫头88 发表于 29-5-2012 12:44
我办了,主要是为了签那个储蓄计划拿iPad 3

怎么个拿法?
什么计划能说说看吗
或者有sales电话吗

newmum 发表于 29-5-2012 13:27
办了,每个月花500的信用卡,会往相对应的储蓄账号上给1.88%的利息,最高25000的储蓄存款,每个月大概有38 ...

请问你在哪儿申请的?去它的branch还是有sales找你?

发表回复